Kedves Barátunk!
Kedves Sporttársunk!
Tisztelt Meghívott!

Lassan véget ér a nyár, beköszönt az ősz, és ahogy az elmúlt 35 évben, egyesületünk idén is megszervezi az Angyalföldi Sportfesztivált. Nagy múltú amatőr sportversenyünkön 14 sportág 38 versenyszámában állhatnak rajthoz a sportbarátok szeptember közepén.

1987. utolsó előtti szeptemberi hétvégéjén rendeztük meg első alkalommal az Angyalföldi Sportfesztivált. Az eseménynek hosszú időn keresztül a Csillebérci Úttörőtábor, majd későbbi nevén a Csillebérci Ifjúsági Központ adott helyet. A 2000-es évek közepétől a program „hazatért” Angyalföldre, így idén is a kiváló feltételeket biztosító Angyalföldi Sportközpont lesz a sportfesztivál központi helyszíne kerületünk legnagyobb amatőr sportrendezvényének. Szeretnénk, ha az elmúlt évekhez hasonlóan idén is minél több résztvevő számára nyújtana kikapcsolódást a vetélkedés, a csapatépítés és az együtt sportolás öröme.

Az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesület 1967 óta foglalkozik a kerületben élők szabadidős sporttevékenységének szervezésével. Célunk, hogy különböző testedzési formákkal, rendezvényekkel és tornákkal népszerűsítsük az egészséges életmódra való törekvést és segítsük a szabadidő szervezett keretek között, sporttal való minőségi eltöltését.

Az Angyalföldi Sportfesztivál programját, időrendjét megpróbáltuk idén is úgy összeállítani, hogy a résztvevőknek lehetősége legyen minél több sportág versenyein részt venni. Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának, valamint támogatóinknak az egyéni versenyszámokon való indulás ingyenes. A csapatversenyek nevezési díját idén is alacsony összegben határoztuk meg, elősegítve ezzel a minél nagyobb létszámban való részvétel lehetőségét.

Az egyes közösségek között összetett pontversenyt hirdetünk, amelyben figyelembe vesszük az egyes versenyszámokban való részvételt, és az elért helyezést. Az I-III. helyezett közösségeket külön díjazzuk, az egyéni versenyszámok dobogós helyezéseit kupákkal jutalmazzuk.

Engedjétek meg, hogy ezúton sok szeretettel meghívjuk a lakó-, családi-, nyugdíjas, vagy munkahelyi közösségeket erre a sporteseményre. Biztosak vagyunk benne, hogy minden érdeklődő talál magának megfelelő aktív programot.

Bízunk benne, hogy kiadványunk részletes tájékoztatást nyújt az eseményről, amelyre mindenkit sok szeretettel várunk.

Reméljük találkozunk a sportfesztiválunkon, amin jó játékot, sok sikert kívánunk!

Sportbaráti üdvözlettel:

Ladányi Zsolt
társadalmi elnök
Angyalföldi TTE

Kiss László
klubigazgató
Angyalföldi TTE