Köszöntő

Kedves Barátunk! Kedves Sporttársunk! Tisztelt Meghívott!

 

Sok szeretettel meghívjuk lakó-, családi-, vagy munkahelyi közösségeteket szeptember utolsó előtti hétvégéjén megrendezendő 3 napos sportfesztiválunkra, amelyen 15 sportág, 40 versenyszámában versenyezhettek hozzátok hasonló amatőr csapatokkal, sportolni szerető emberekkel.

30 évvel ezelőtt, 1987. utolsó előtti szeptemberi hétvégéjén rendeztük meg első alkalommal az Angyalföldi Sportfesztivált. Az eseménynek hosszú időn keresztül a Csillebérci Úttörőtábor, majd későbbi nevén a Csillebérci Ifjúsági Központ adott helyet. A 2000-es évek közepétől a program leköltözött Angyalföldre, így idén is a kiváló feltételeket biztosító Angyalföldi Sportközpont lesz a program központi helyszíne. A 30. alkalommal sorra kerülő rendezvényen szeretnénk, ha minél több részt vevő számára számos sportágban tudnánk versenyzési, csapatépítési, ismerkedési lehetőséget, sportélményt nyújtani.

Az Angyalföldi Sportfesztivál programját, időrendjét megpróbáljuk úgy összeállítani, hogy a résztvevők lehetőség szerint, és ha kedvük úgy tartja, minél több sportág versenyein részt tudjanak venni. Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának, illetve Polgármesteri Hivatalának, Budapest Főváros Önkormányzatának, valamint támogatóinknak köszönhetően a csapat versenyszámokat kivéve az összes versenyen való indulás ingyenes. A csapat versenyszámok nevezési díját is igen alacsony összegben határoztuk meg, elősegítve ezzel a minél nagyobb létszámban való részvétel lehetőségét.

Az egyes közösségek között összetett pontversenyt hirdetünk, amelyben figyelembe vesszük az egyes versenyszámokban való részvételt, és az elért helyezést. Az I-III. helyezett közösségeket külön díjazzuk.

Az eseményen cégek számára is biztosítunk részvételi lehetőséget, külön megjelenési, akár kitelepülési lehetőséggel együtt. Ennek feltételeit – igény szerint – külön egyeztetjük.

 

Reméljük, találkozunk a sportfesztiválon, amin jó játékot, sok sikert kívánunk!

 

Sportbaráti üdvözlettel:

 

Dubniczky Attila ATTE ügyvezető elnök                      Kiss László ATTE klubigazgató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com